Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Της έκανε πρόταση γάμου μέσω ενός game που ανέπτυξε

Της έκανε πρόταση γάμου μέσω ενός game που ανέπτυξε
Μια μεγάλη έκπληξη την περίμενε στον τερματισμό του παιχνιδιού!
Το να κάνεις πρόταση γάμου δεν είναι εύκολη υπόθεση, πόσο μάλλον αν θέλεις να την θυμάσαι εσύ και το έτερον σου ήμισυ για πάντα. Ο Robert Fink όμως που δουλεύει ως 3D artist σε μια προγραμματιστική εταιρεία, βρήκε έναν πολύ όμορφο τρόπο για να ζητήσει σε γάμο την αγαπημένη του Angel. Και οι δύο αγαπούν τα video games, οπότε το επόμενο στάδιο ήταν ο 30χρονος Robert να …αναπτύξει ένα video game μέσα από το οποίο θα αποκαλύψει τις προθέσεις του στην κοπέλα του.
Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του Knight Man, ενός retro Platform game στον τερματισμό του οποίου ο πρωταγωνιστής πέφτει στα γόνατα και κάνει πρόταση γάμου στην πριγκίπισσα Angel (να ένα μάθημα για σένα αγαπημένε Mario!). H Angel που έκατσε να παίξει το game έως το τέλος του, παρακολουθεί συγκινημένη τον τερματισμό του Knight Man και στην ερώτηση "Will you marry me?" επιλέγει "Yes". Δε θα θέλαμε να ξέραμε τι θα γινόταν αν πατούσε στο "No" ή αν τα παρατούσε πριν τον τερματισμό. Ευτυχώς για τον Robert όλα πήγαν όπως τα είχε φανταστεί.
Ο Robert ανέπτυξε μέσα σε πέντε μήνες κρυφά από την Angel το παιχνίδι με την βοήθεια των δύο φίλων του Ryan και Jack. Η κοπέλα του όλο αυτό το καιρό νόμιζε πώς αυτός δούλευε πάνω σε ένα project για την SuperGenious, εταιρεία στην οποία εργάζεται και δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το τι την περίμενε. Τους ευχόμαστε σύντομα να βγάλουν και το DLC Knight Man: My Wife is Pregnant! Μπορείτε να δοκιμάσετε κι εσείς το Knight Man μέσα από το site του παιχνιδιού.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος κάνει πρόταση γάμου με αυτόν τον τρόπο. Τον Αύγουστο του 2011 ο Gary Hudson συνεργάστηκε με την Valve για να δημιουργήσουν μια Co-op πίστα για το Portal 2 με σκοπό να ζητήσει σε γάμο την κοπέλα του Stephanie. Μια άλλη περίπτωση είναι αυτή του Alex Marchak που ανέπτυξε το Michele's Quest και έβαλε την κοπέλα του Michele Wunder να το παίξει. Μέσα στις τέσσερις ώρες που διήρκησε το παιχνίδι, η Michele βρήκε τις τοποθεσίες τεσσάρων κλειδιών που ήταν κρυμμένα μέσα στο σπίτι της. Αυτά τα κλειδιά ξεκλείδωναν ένα ξύλινο μπαούλο μέσα στο οποίο υπήρχε ένα σημείωμα που έλεγε στην Michele να γυρίσει προς την άλλη μεριά. Εκεί καθόταν ο Marchak ο οποίος είχε πέσει στα γόνατα για να της ζητήσει να τον παντρευτεί. Μπορείτε να κατεβάσετε το Michele's Quest. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, τα games μας φέρνουν πολύ κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου