Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ολυμπιακός-Νηρέας Λαμίας 18-6

Τη …μοναχική πορεία προς την κορυφή συνέχισε ο Ολυμπιακός. Νέα νίκη για τους ερυθρόλευκους με 18-6 επί του Νηρέα, για την 8η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών.
Ολυμπιακός-Νηρέας Λαμίας 18-6
Το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου διεύρυνε το αήττητο σερί του στον Πειραιά, κλείνοντας το 2013 από την κορυφή. Παρασταση για ένα ρόλο και αυτή η αναμέτρηση για τους Πρωταθλητές Ελλάδας, με τους Μουρίκη και Ντόσκα να αναδεικνύονται πρώτοι σκόρερ με 4 τέρματα και τους Βλαχόπουλο και Μάλιαρακ να ακολουθούν με 3.
Ήταν αδύνατο να αντιδράσει ο Νηρέας, καθώς το σκορ στο ημίχρονο ήταν ήδη στο 11-3, δεχόμενος την ήττα, που δεδομένης της δυναμικότητας των δύο ομάδων ήρθε φυσιολογικά.
Τα οκτάλεπτα: 4-2, 7-1, 4-2, 3-1
Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Καπότσης 1, Φουντούλης Ι., Ποντικέας 1, Ντόσκας 4, Μουρίκης 4, Τσαχειλίδης 1, Μάλιαρακ 3, Σχίζας 1, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 3.
Νηρέας Λαμίας (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Φλώρος Χρ., Αναστασιάδης, Σαλπαδήμας, Κοκκινάκης, Εμμανουϊλίδης Β. 1, Εμμανουϊλίδης Ι. 2, Μπλάνης, Χαριτάκης 1, Δραγώνας, Σταυρόπουλος, Βλοντάκης, Μπατάκης 2, Φλέγκας.
Διαιτητές: Μπουδραμής, Θωμάς
Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου