Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Οι νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες

Το Pathfinder σας προτείνει νέες ταινίες που προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες. Διαβάστε την υπόθεσή τους, δείτε φωτογραφίες και trailer και βρείτε εύκολα τις προβολές τους. Μην ξεχάσετε να αφήσετε την κριτική σας για την ταινία!
Οι νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες
Ο Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) είναι ένας πανίσχυρος χρηματιστής της Νέας Υόρκης πίσω στο λαμπερό 1990 των γιάπηδων και της υπερβολής. Η ζωή του όμως θα αλλάξει όταν αρνείται να συνεργαστεί σε μια εκτεταμένη χρηματιστηριακή απάτη που εμπλέκει διεφθαρμένα στελέχη σε Wall Street, τραπεζικούς κολοσσούς αλλά και στη μαφία.

Ο Martin Scorcese συνεργάζεται για 5η φορά με τον Leonardo DiCaprio («Gangs Of New York», «The Aviator», «The Departed», «Shutter Island») στο «The Wolf of Wall Street». Βασισμένο στην πραγματική ιστορία του χρηματιστή Jordan Belfort, όπως την κατέγραψε ο ίδιος στα απομνημονεύματά του. Στο cast συναντάμε επίσης τον Johan Hill και τον Matthew McConaughey που όπως φαίνεται από το πρώτο trailer ίσως κλέψει την παράσταση.
Οι νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες
Ο Walter Mitty (Ben Stiller) είναι ένας συνηθισμένος άντρας, ο οποίος διαπιστώνει - μέσα από την πιο απίθανη συγκυρία - ότι η ζωή του πρόκειται να απογειωθεί σε μαγικά επίπεδα. Αυτός ο διευθυντής περιοδικού φωτογραφίας που δεν κάνει τίποτα άλλο πέρα από το να ονειρεύεται κάθε μέρα, έως ότου θα δει τη θέση του (αλλά και της συναδέλφου του με την οποία είναι κρυφά ερωτευμένος) να κινδυνεύει. Τότε ο Walter θα αποφασίσει να αφήσει στην άκρη την ονειροπόληση και να αναλάβει δράση.

Ο Ben Stiller ανασυνθέτει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο κλασσικές ιστορίες φαντασίας. Όλα ξεκίνησαν από δυόμιση σελίδες που γράφτηκαν το 1939 από τον James Thurber και δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό New Yorker. Η ιστορία του Walter Mitty έγινε για πρώτη φορά ταινία το 1947 από τον Norman Z. McLeod, όμως ο Stiller ξαναπιάνει την ιστορία από την αρχή, προσαρμόζοντάς την στην καθημερινότητα του 21ου αιώνα. Μια ιστορία που συνδυάζει κωμωδία, δράμα, περιπέτεια και φαντασία. Συμπρωταγωνιστούν οι Kristen Wiig («Bridesmaids») και ο πολύς Sean Penn («Milk», «Mystic River»).
Οι νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες
Όταν ο δάσκαλος σαμουράι δολοφονείται από έναν ύπουλο πολέμαρχο, 47 σαμουράι μένουν χωρίς αρχηγό. Εκδιωγμένοι από τον τόπο τους αναζητούν εκδίκηση αλλά και να αποκαταστήσουν την τιμή τους. Γι' αυτό θα ζητήσουν τη βοήθεια του Kai (Keanu Reeves), ενός σαμουράι που κάποτε εκδίωξαν επειδή ήταν μιγάς. Μαζί του θα πολεμήσουν μυθικά τέρατα, δυνατά μαγικά ξόρκια και κάθε είδους δυσκολία. Σταδιακά ο Kai θα γίνει ο αρχηγός των 47 σαμουράι, αλλά και το πιο φονικό τους όπλο.

Ο Carl Rinsch («The Gift») φιλοδοξεί να δώσει μια ώθηση στην καριέρα του σχεδόν πενηντάρη πλέον Keanu Reeves, ο οποίος επιστρέφει σε ρόλους δράσης μετά από μάλλον γλυκανάλατες επιλογές (βλ. «The Lake House», «The Private Lives of Pippa Lee», «Henry's Crime»).
Συντάκτης: Pathfinder Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου