Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Serena goes on!

Η απόλυτη κυριαρχία της Σερένα Γουίλιαμς επί της Μαρία Σαράποβα συνεχίζεται …Νίκη με 2-0 σετ της Αμερικανίδας και πρόκριση στον τελικό του Μπρισμπέιν όπου θα αντιμετωπίσει τη Βικτόρια Αζαρένκα.
Serena goes on!
Οι δύο τενίστριες προσέφεραν για μια ακόμη φορά συναρπαστικό θέαμα στον μεγάλο ημιτελικό της Premier διοργάνωσης, αλλά η νικήτρια ήταν και σε αυτή την περίπτωση η ίδια! Η Σερένα συνέχισε …φουριόζα από την προηγούμενη σεζόν και με 6-2, 7-6(7)επί της «Μάσα» πανηγύρισε την 15η νίκη της (14η σερί) κόντρα στη Ρωσίδα αντίπαλό της.
Αν και οι δύο έδειξαν ανέτοιμες κάνοντας αρκετά λάθη, η Σερένα ήταν εκείνη που κέρδισε όλους τους κρίσιμους πόντους στο δεύτερο σετ το οποίο και κρίθηκε στο τάι μπρέικ -πήρε εύκολα το προβάδισμα με τρίαbreak στο πρώτο σετ- και θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της, κάνοντας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν.
Αντίπαλός της στον τελικό του Σαββάτου (4/1) η Βικτόρια Αζαρένκα, η οποία στον άλλο ημιτελικό έκανε την ανατροπή και με 1-6, 6-3, 6-4 πήρε το εισιτήριο κόντρα στην Γελένα Γιάνκοβιτς.
Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου