Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Οι νέες προβολές στους κινηματογράφους

Το Pathfinder σας προτείνει νέες ταινίες που προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες. Διαβάστε την υπόθεσή τους, δείτε φωτογραφίες και trailer και βρείτε εύκολα τις προβολές τους. Μην ξεχάσετε να αφήσετε την κριτική σας για την ταινία!
Οι νέες προβολές στους κινηματογράφους
Η Joe (Charlotte Gainsbourg) είναι μια διαγνωσμένη νυμφομανής. Μια κρύα βραδιά την εντοπίζει ο Seligman (Stellan Skarsgard) άσχημα χτυπημένη σε ένα δρομάκι. Ο γοητευτικός εργένης αναλαμβάνει να την περιθάλψει στο σπίτι του, ενώ προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς της συνέβη. Έτσι η Joe θα του αφηγηθεί την ιστορία της ζωής της από τη μέρα που γεννήθηκε ως την ηλικία των 50. Η αφήγηση ξεδιπλώνεται κινηματογραφικά σε οκτώ κεφάλαια με αινιγματικούς τίτλους όπως "The Compleat Angler", "Jerome", "Mrs. H", "Delirium", "The Little Organ School", "The Eastern and the Western Church (The Silent Duck)", "The Mirror" και "The Gun".
Οι νέες προβολές στους κινηματογράφους
Θέλοντας απεγνωσμένα να απελευθερώσει το λαό της από τον εκδικητικό της σύζυγο, τον Βασιλιά Αμφιτρύωνα (Scott Adkins), η Βασίλισσα Αλκμήνη προσεύχεται στους Θεούς για καθοδήγηση. Τότε ο Δίας της "προσφέρει" ένα γιο: τον Ηρακλή (Kellan Lutz). Χωρίς να ξέρει τη θεϊκή καταγωγή του Ηρακλή, ο Βασιλιάς Αμφιτρύωνας προτιμά τον μεγαλύτερο γιό του, τον Ιφικλή. Ο Ηρακλής ερωτεύεται την όμορφη Ήβη (Gaia Weiss), όμως ο πατέρας του έχει άλλα σχέδια και αποφασίζει ότι την Ήβη θα παντρευτεί ο Ιφικλής. Αψηφώντας την επιθυμία του βασιλιά, η Ήβη και ο Ηρακλής σχεδιάζουν να το σκάσουν, όταν ο Ηρακλής συλλαμβάνεται και καταδικάζεται σε θάνατο. Τελικά γλυτώνει το θάνατο και αποφασίζει να απελευθερώσει το βασίλειο από την τυραννία του Αμφιτρύωνα …
Οι νέες προβολές στους κινηματογράφους
Η πανέμορφη Γαλλίδα Κολέτ (Δούκισσα Νομικού), από τη Λιμόζ (εξ' ου και λιμουζίνα), ξεκινά ένα ταξίδι με αυτοκίνητο. Συντροφιά της έχει τον Γερμανό Μαξ (Adrian Frieling) που είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά και τον γοητευτικό Έλληνα συγγραφέα Μάρκο (Νίκος Κουρής) που την ακολουθεί σε ένα δικό του "οδοιπορικό ενηλικίωσης". Με αφορμή την ανάγκη να "στρώσει" το καινούριο της αυτοκίνητο (αλλά και να διαλέξει το ιδανικό ταίρι) η Κολέτ θα ξεκινήσει με την παρέα της από το Παρίσι της δεκαετίας του '60 για να φτάσει με το αυτοκίνητο στην Ελλάδα του σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου