Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

10 λύσεις για να δουλεύετε στο κρεβάτι

Μένετε σε σπίτια με λίγα τετραγωνικά και θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο ή επιθυμείτε να δουλεύετε από το κρεβάτι σας;
10 λύσεις για να δουλεύετε στο κρεβάτι
Ποιος δεν θα ήθελε να ξυπνάει το πρωί, να φτιάχνει τον καφέ του και να εργάζεται από το σπίτι; Να μην χρειάζεται να ντύνεται και να βγαίνει στους δρόμους, όπου χάνει περισσότερες από μία ώρες, για να πάει στο γραφείο; 

Και αν δεν θέλετε να δουλεύετε από το σπίτι, μήπως ανήκετε στην ομάδα εκείνη των ανθρώπων που μένουν σε σπίτια με λίγα τετραγωνικά, μέσα στα οποία προσπαθούν να χωρέσουν τα πάντα;
Και στις δύο περιπτώσεις, υπάρχει τρόπος να μετατρέψετε το κρεβάτι σας σε γραφείο, φυσικά εάν η δουλειά σας σας το επιτρέπει ή έχετε ανάγκη από έναν χώρο εργασίας στο μικροσκοπικό σας σπίτι. Πώς;

1. Η σχεδιάστρια Mira Schröder κατασκεύασε ένα κρεβάτι που εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε γραφείο. Η άνεση που παρέχει ένα μαξιλάρι είναι πάντα επιθυμητή, γι' αυτό και δεν πρέπει να βρίσκεται μακριά.

2.  Η Αθανασία Λειβαδίτου δημιούργησε ένα κρεβάτι-γραφείο από απλό ξύλο, δέρμα και πλεξιγκλάς. Όταν κουραστείτε, μπορείτε εύκολα να ξαπλώσετε στο κρεβάτι σας, που βρίσκεται ακριβώς από κάτω, και να χαλαρώσετε παρακολουθώντας τηλεόραση, η οποία είναι ενσωματωμένη.
3. Η εταιρεία ErgoQuest κατασκεύασε ένα κρεβάτι-γραφείο, εκμηδενίζοντας την ανάγκη καρέκλας και τραπεζιού. Όλα γίνονται χωρίς να χρειαστεί καν να σηκωθείτε από το κρεβάτι σας.
10 λύσεις για να δουλεύετε στο κρεβάτι


4. Οι επαγγελματίες θα εκτιμήσουν πραγματικά αυτό το φουτουριστικό κρεβάτι, που φαίνεται αρκετά άνετο για έναν γρήγορο ύπνο, κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης μέρας.
5. Το κομψό κρεβάτι Dot Bed από τον σχεδιαστή Leonardo Rossano σε κυκλικό σχήμα διαθέτει ένα πολυλειτουργικό συρόμενο ράφι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το πρωινό σας, πριν χωθείτε στη δουλειά.
10 λύσεις για να δουλεύετε στο κρεβάτι


6. Το μινιμαλιστικό αυτό κρεβάτι-γραφείο δημιουργήθηκε από τη γνωστή σε όλους μας εταιρεία ΙΚΕΑ. Το συρόμενο έπιπλο μπορεί να τοποθετηθεί όπου το χρειάζεστε, για να απολαύσετε μία μέρα δουλειάς στο σπίτι.
10 λύσεις για να δουλεύετε στο κρεβάτι


7. Ο σχεδιαστής Sean Yoo δουλεύει πραγματικά για εσάς. Η κομψότητα του κρεβατιού, που συνδυάζει και χώρο εργασίας αποτελεί την τέλεια επιλογή.
10 λύσεις για να δουλεύετε στο κρεβάτι


8. Ο χώρος δεξιά από το στρώμα σας δίνει την δυνατότητα να προσθέσετε κάποια λάμπα ή ένα τραπεζάκι δίπλα σας, ενώ η πίσω πλευρά του επίπλου σας εξασφαλίζει ένα όμορφο γραφείο. Μπορεί να φαίνεται πιο κλασσικό, είναι όμως μοναδικό.

9. Πολύχρωμο και σε στυλ ρετρό το έπιπλο αυτό μπορεί εύκολα να μετατραπεί από κρεβάτι σε γραφείο και το αντίστροφο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε δίπλα μία ραφιέρα, για να έχετε τα απαραίτητα κοντά σας.
10 λύσεις για να δουλεύετε στο κρεβάτι


10. Το “έξυπνο” αυτό κρεβάτι-γραφείο χρειάζεται μόνο μία μικρή γωνία. Κατάλληλο για πολύ μικρά διαμερίσματα, όπου κάθε σημείο πρέπει να είναι εκμεταλλεύσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου