Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Εθισμένη στο σεξ και bisexual η Τζένιφερ Άνιστον

Όλο και πιο αποκαλυπτική η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία επανέρχεται στην μεγάλη οθόνη στον πιο σέξι ρόλο της καριέρας της.
Εθισμένη στο σεξ και bisexual η Τζένιφερ Άνιστον
Η γοητευτική Τζένιφερ Άνιστον μετά τη στριπτιζέζ στην «Οικογένεια Μίλερ» που υποδύθηκε χαρίζοντας έναν «καυτό» χορό στους θαυμαστές της, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της, επιστρέφει πρωταγωνιστώντας στο «Αφεντικά για σκότωμα 2» ("Horrible Bosses"), τη συνέχεια της ταινίας του 2011.
Η 44χρονη τολμηρή ηθοποιός θα ενσαρκώσει ξανά το ρόλο της Τζούλια Χάρις ως εθισμένη στο σεξ οδοντίατρος, η οποία θα αποπλανήσει και θα ρίξει στο κρεβάτι της δύο άνδρες, αλλά και μία …γυναίκα.
Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail που εξασφάλισε αντίγραφο του σεναρίου, το φιλμ ξεκινάει με τη Τζούλια να συναντάει το Νικ Χέντρικς, τον οποίο υποδύεται ο Τζέισον Μπάτερμαν, σε ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης ατόμων που είναι εθισμένοι στο σεξ.
Όταν τον ρωτάει για το τι τον διεγείρει σεξουαλικά, εκείνος της απαντά: «Τα στήθη, οι γυναίκες και τα οπίσθια τους. Τα στενά μπλουζάκια και τα εσώρουχα» και της εξιστορεί μία ιστορία αποπλάνησης μιας αεροσυνοδού.
Τότε, εκείνη φωνάζει σε όλους να φύγουν από τη συνάντηση, τον σπρώχνει σε μία καρέκλα και τον φιλάει με πάθος. «Η ιστορία που είπες μου άρεσε. Θα σου πω και εγώ μία, τώρα, μην κουνηθείς», λέει στον αποσβολωμένο Νικ και εμφανίζεται φορώντας μία προκλητική στολή αεροσυνοδού.
Στη συνέχεια του φιλμ, καταφέρνει να αποπλανήσει και το φίλο του Νικ Ντέιλ, ο οποίος είναι παντρεμένος και τον ζώνουν οι τύψεις, που κοιμήθηκε μαζί της.
Στο τέλος της ταινίας, η Άνιστον έχει κάνει σεξ με τρία άτομα, αριθμός - ρεκόρ στην πολύχρονη καριέρα της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου