Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Επίσημη έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού

Με μουσική, χορό, κέφι και διάφορα χάπενινγκς άρχισε το Πατρινό Καρναβάλι, που αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο φαντασμαγορική αποκριάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα.
Επίσημη έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού
Η Πάτρα μετατρέπεται από σήμερα το κέντρο των αποκριάτικων εκδηλώσεων, της καρναβαλικής διασκέδασης και του κεφιού. Από τις 11 το πρωί ξεκίνησαν οι πλούσιες δράσεις της φετινής ημέρας έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι αργά τη νύχτα και για όλο το προσεχές διάστημα.
Διάφορα δρώμενα λαμβάνουν χώρα από το πρωί στην πόλη, με μουσική, χορό, πρωτότυπα χάπενινγκς, δράσεις για τα παιδιά και άλλες εκδηλώσεις. Οι περισσότερες καρναβαλικές δράσεις πραγματοποιούνται στην πλατεία Γεωργίου και στους πεζόδρομους Παντανάσσης και Γεροκωστοπούλου.
Το μεσημέρι ο τελάλης, μαζί με την καρναβαλική συνοδεία του και τους σοκολατορίχτες, παρέδωσαν στο δήμαρχο Πατρέων, Γιάννη Δημαρά, το λάβαρο του Πατρινού Καρναβαλιού 2014, το οποίο θα παραμείνει στο Δημαρχείο μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων, στις 2 Μαρτίου.
Την επίσημη έναρξη του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού θα κηρύξει στις 20:30 το βράδυ ο δήμαρχος της πόλης εν μέσω πυροτεχνημάτων που αναμένεται να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα στον ουρανό της Πάτρας.
Μέχρι αργά τη νύχτα θα παραμείνουν ανοιχτά και τα καταστήματα, μετά από απόφαση του εμπορικού συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου