Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Οι νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες

Το Pathfinder σας προτείνει νέες ταινίες που προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες. Διαβάστε την υπόθεσή τους, δείτε φωτογραφίες και trailer και βρείτε εύκολα τις προβολές τους. Μην ξεχάσετε να αφήσετε την κριτική σας για την ταινία!
Οι νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες
Στα νιάτα τους ήταν δύο από τους καλύτερους μποξέρ, αν και εδώ και καιρό βρίσκονται στην αφάνεια. Κάποτε έδωσαν δύο αγώνες που έληξαν ισόπαλοι και ποτέ δεν συναντήθηκαν για το τρίτο ματς. Η τυχαία συνάντησή τους στα γραφεία παραγωγής videogames θα καταλήξει σε σύρραξη, δημιουργώντας αίσθηση στα social media. Και κάπως έτσι, 30 χρόνια μετά την συνταξιοδότησή τους, ένας έξυπνος διοργανωτής αγώνων πυγμαχίας τους κάνει μια πρόταση που δεν μπορούν να αρνηθούν: Να επιστρέψουν στο ρινγκ και να λύσουν τις διαφορές τους μια για πάντα. Για να φτάσουν όμως στο σημείο να παλέψουν θα πρέπει πρώτα να καταφέρουν να "βγάλουν" μια προπόνηση χωρίς να τα φτύσουν.
Οι νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες
Όλοι έχουν δει κάποια στιγμή στη ζωή τους τη «Mary Poppins», τη αγαπημένη ταινία του Robert Stevenson με την Julie Andrews στο ρόλο της νταντάς με τις μαγικές δυνάμεις. Πόσοι όμως γνωρίζουν το παρασκήνιο πίσω από την ταινία και το πόσο δύσκολα ο Walt Disney κατάφερε να πείσει την ιδιόρρυθμη συγγραφέα P.L. Travers να του επιτρέψει να μεταφέρει στον κινηματογράφο το βιβλίο της. Κατά την παραμονή της στο Hollywood για τις διαπραγματεύσεις με την Disney η Travers ανατρέχει τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στην Αυστραλία των αρχών του αιώνα και θυμάται τον πατέρα της που ήταν πηγή έμπνευσης για τον περίφημο χαρακτήρα του Mr. Banks, την πατρική φιγούρα στη διάσημη ιστορία.
Οι νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες
Τρεις φίλοι από το κολέγιο, ο David, η Allison και ο Teddy πηγαίνουν στο μεγάλο πάρτι του καλοκαιριού. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού και καθένας τους έχει την αποστολή του. Τον έρωτα, το σεξ ή απλώς την ανθρώπινη επαφή. Ένα απρόσμενο υπερφυσικό φαινόμενο διακόπτει το πάρτι και ξεκινά την πιο αλλόκοτη νύχτα της ζωής τους. Μπορεί να αποκτήσουν μια δεύτερη ευκαιρία ή να δουν τη ζωή τους να μπαίνει σε μεγάλο κίνδυνο. Καθώς οι τρεις φίλοι προσπαθούν να βρουν αυτό που ψάχνουν, το πάρτι γρήγορα καταλήγει στο απόλυτο χάος. Κανείς τους δεν ξέρει αν θα παραμείνουν φίλοι, ή έστω ζωντανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου