Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Αθλητές του κρίκετ απέτρεψαν αυτοκτονία στο Σίδνεϊ

Δύο αθλητές της ομάδας κρίκετ της Αγγλίας απέτρεψαν την αυτοκτονία ενός άνδρα που ήθελε πηδήξει από μία γέφυρα του Σίδνεϊ, όπως ανέφεραν την Πέμπτη τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.
Αθλητές του κρίκετ απέτρεψαν αυτοκτονία στο Σίδνεϊ
Πρόκειται για τους Ματ Πράιορ και Στιούαρτ Μπρόαντ, οι οποίοι ήταν μαζί με τον υπεύθυνο ασφαλείας της ομάδας, όταν είδαν τον άγνωστο άνδρα να είναι έτοιμος να …φουντάρει από μία γέφυρα στο Ντάρλινγκ Χάρμπορ, θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του.
Οι αθλητές της ομάδας κρίκετ παρενέβησαν και τον εμπόδισαν να πηδήξει από τη γέφυρα, ενώ του μιλούσαν για περίπου μία ώρα πριν έρθει η αστυνομία. Σύμφωνα με τις αναφορές ο άνδρας ήταν επίσης Βρετανός.
«Δεν κάναμε τίποτα που δεν θα είχε κάνει οποιοδήποτε άλλος», ανέφερε ο Μπρόαντ, γράφοντας στο twitter ότι είναι πολύ περήφανος για τον Πράιορ για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε στον άνδρα και ότι ήταν μία πολύ δύσκολη κατάσταση.
Η Αγγλία μπορεί τελικά να γνώρισε τη συντριβή με 5-0 από την Αυστραλία, αλλά η ενέργεια των δύο Βρετανών αθλητών σχολιάστηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια από τους αντιπάλους της.
Πηγή: ANT1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου