Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Το πρώτο Eco-Fashion Show στην Ελλάδα

Μετά από επτά χώρες (Καναδάς, Γερμανία, Βρετανία, Ρωσία, ΗΠΑ και Κύπρος) το πρώτο Eco-Fashion Show έρχεται στην Ελλάδα στις 14 Ιανουαρίου, στις 20:00, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, στο πλαίσιο του DoitEcoProject.
Το πρώτο Eco-Fashion Show στην Ελλάδα
To DoitEcoProject πραγματοποιεί μία σειρά οικολογικών δράσεων και δραστηριοτήτων με αποκορύφωμα τη συγκεκριμένη επίδειξη μόδας στην οποία οι μεγαλύτεροι Έλληνες σχεδιαστές μόδας θα παρουσιάσουν 26 δημιουργίες που ετοίμασαν αποκλειστικά για το DoitEco. Μέσα από τις εντυπωσιακές δημιουργίες φτιαγμένες με οικολογικά υλικά, σχεδιαστές από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό θα στείλουν ένα μήνυμα αιεφορίας και ουσιαστικής αγάπης προς το περιβάλλον.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι σχεδιαστές: 5226, Σύλια Κρηθαριώτη, Χαρά Λεμπέση, Δημήτηρς Ζαφειρίου, Dreamwish, Ελένη Μπαλταγιάννη, Ερυφίλλη, Faliakosby Petridis, Φρίντα Καραδήμα, GenerationGenerous, Σωτήρης Γεωργίο, Βασίλης Ζούλιας, Νίκος Αποστολόπουλος, Smaragdi, Περικλής Κονδυλάτος, Πάνος Απέργης,Georgina Skalidi, Λουκία, Ορσαλία Παρθένη κ.α.
Στις εκπλήξεις της βραδιάς συγκαταλέγεται και η εμφάνιση του Fabrizio Bixio Bragheri που θα φιλοτεχνήσει μία Opera d’ arte, αποκλειστικά για το DoitEco Project.
Στο πλαίσιο της λαμπερής εκδήλωσης, θα δημοπρατηθούν μία τσάντα Thiros, ειδικά σχεδιασμένη για το DoitEco Athens, δύο ζευγάρια παπούτσια, ζωγραφισμένα στο χέρι από γνωστό καλλιτέχνη, καθώς και μέρος των eco-outfit που θα παρουσιαστούν στο catwalk.
Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί στη μη κερδοσκοπική οργάνωση«Μαζί για το παιδί».
Το DoitEcoProject έκανε την επίσημη έναρξη των διαδικασιών προετοιμασίας του, με την παράθεση Prive Tea Wine Party με φόντο το σήμα κατατεθέν της Ελλάδας και της Αθήνας, την Ακρόπολη, στην Penthouse Suite του ξενοδοχείου King George.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου