Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Παραμυθένια πρόταση γάμου, με πρωταγωνιστές τον «Πήτερ Παν» και τη «Γουέντι»

Όταν η ζωή ανατρέπει το σενάριο, τότε το «έργο» γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό και το τέλος είναι παραμυθένιο!

Παραμυθένια πρόταση γάμου, με πρωταγωνιστές τον «Πήτερ Παν» και τη «Γουέντι»

Μάρτυρες μιας συγκινητικής και πρωτότυπης πρότασης γάμου έγιναν εκατοντάδες θεατές στο TheHydro Αrena της Γλασκώβης, που είχαν πάει για να παρακολουθήσουν το κλασικό μιούζικαλ "Πήτερ Παν".
Αν και αυτό που είδαν να εκτυλίσσεται πάνω στη σκηνή δεν είχε καμία σχέση με το πρωτότυπο σενάριο, εντούτοις έφυγαν κατενθουσιασμένοι, καθώς είχαν παρακολουθήσει μια ανατρεπτική ερωτική εξομολόγηση και μια πρωτότυπη πρόταση γάμου.
Στο σημείο, όπου σύμφωνα με το σενάριο ο Πήτερ Παν δίνει ένα φιλί στη Γουέντι, ο πρωταγωνιστής έκανε την ανατροπή, με τη βοήθεια της παραγωγής. Τα φώτα δυνάμωσαν, η μουσική σταμάτησε και αμέσως πήρε το λόγο κι άρχισε να εξηγεί στο κοινό τους λόγους για τους οποίους παρακούει το σενάριο και δίνει τη δική του τροπή στην ιστορία αγάπης του με την …Γουέντι.
Έτσι, ενώπιον εκατοντάδων θεατών ζήτησε το …χέρι της αφήνοντάς την άφωνη, καθώς όπως η ίδια εξομολογήθηκε αργότερα, καθώς δεν είχε ιδέα για το τι είχε ετοιμάσει ο αγαπημένος της, φοβήθηκε ότι κάτι του είχε συμβεί όταν ξαφνικά άναψαν τα φώτα.
Τελικά η …Γουέντι είπε το μεγάλο ναι και «ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου