Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Windows Live Writer

Το Windows Live Writer κάνει τα ιστολόγια παιχνιδάκι. Μπορείτε να προσθέτετε φωτογραφίες και βίντεο, να μορφοποιείτε τα πάντα όπως ακριβώς θέλετε και να δημοσιεύετε στις περισσότερες υπηρεσίες ιστολογίων. Λάβετε υπόψη ότι αν επιλέξετε "Λήψη", σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη σύμβαση παροχής υπηρεσιών της Microsoft και τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Ακολουθούν πρόσθετες λεπτομέρειες.
  • Συνοπτικά στοιχεία

    Έκδοση:
    Ημερομηνία δημοσίευσης:
    14.0.8092.0805
    18/8/2009
    Όνομα αρχείου:
    Μέγεθος αρχείου:
    wlsetup-web.exe
    1.2 MB
      Το Windows Live Writer σάς επιτρέπει να μοιράζεστε εύκολα φωτογραφίες και βίντεο σχεδόν σε όλες τις υπηρεσίες ιστολογίων. Με το Writer, κάνετε προεπισκόπηση των περιεχομένων στο ιστολόγιό σας και βλέπετε ακριβώς τις γραμματοσειρές, τα διαστήματα, τα χρώματα και τις εικόνες, πριν από τη δημοσίευση. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δώσετε εκπληκτική εμφάνιση σε φωτογραφίες και βίντεο στο ιστολόγιό σας. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε άλμπουμ φωτογραφιών. Επιλέξτε το στυλ που θέλετε και το Writer θα κάνει όλα τα υπόλοιπα. Το Writer διαθέτει πολλές χρήσιμες δυνατότητες, αλλά υπάρχουν πολλά είδη προσθηκών που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε ακόμα περισσότερα.
      To Writer αποτελεί μέρος του Windows Live Essentials, το οποίο περιλαμβάνει τα προγράμματα Messenger, Mail, Writer, Συλλογή φωτογραφιών, Οικογενειακή ασφάλεια, Toolbar και Movie Maker, καθώς και τα Outlook Connector, Πρόσθετο του Office Live και Microsoft Silverlight.
      Σημείωση: Αν επιλέξετε Λήψη, σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη σύμβαση παροχής υπηρεσιών της Microsoft και τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Το στοιχείο λήψης μπορεί να περιλαμβάνει ενημερώσεις για προγράμματα του Windows Live που διαθέτετε ήδη. Θα λάβετε ενημερώσεις για αυτά και άλλα προγράμματα της Microsoft από το Microsoft Update. Το λογισμικό ενδέχεται επίσης να πραγματοποιεί αυτόματη λήψη και εγκατάσταση ορισμένων ενημερώσεων. Μάθετε περισσότερα
  • Απαιτήσεις συστήματος

    Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα:
    Windows 7; Windows Server 2008; Windows Vista; Windows Vista Service Pack 1; Windows Vista Service Pack 2; Windows XP Service Pack 2; Windows XP Service Pack 3
      Λειτουργικό σύστημα: Windows XP με Service Pack 2 (μόνο έκδοση 32 bit), Windows Vista (εκδόσεις 32 bit ή 64 bit), Windows 7 (εκδόσεις 32 bit ή 64 bit) ή Windows Server 2008.
      Σημείωση: Το Windows Live Movie Maker δεν υποστηρίζεται σε Windows XP.

      Επεξεργαστής: 1 GHz ή ισχυρότερος για Windows 7 ή Windows Vista, 800 MHz ή ισχυρότερος για Windows XP.

      Μνήμη: 512 MB RAM για Windows 7 ή Windows Vista, 128 MB (συνιστάται 256 MB ή μεγαλύτερη) για Windows XP.

      Ανάλυση: Ελάχιστη 1024 x 768

      Σύνδεση στο Internet: Η λειτουργικότητα του Internet απαιτεί πρόσβαση στο Internet μέσω τηλεφώνου ή σύνδεσης ευρείας ζώνης (παρέχονται ξεχωριστά). Μπορεί να ισχύουν τοπικές ή υπεραστικές χρεώσεις.

      Πρόγραμμα περιήγησης: Για το Windows Live Toolbar απαιτείται Microsoft Internet Explorer 6, Internet Explorer 7 ή Internet Explorer 8.

      Κάρτα γραφικών: Το Windows Live Movie Maker απαιτεί κάρτα γραφικών που υποστηρίζει DirectX 9.0 ή νεότερη έκδοση και Shader Model 2.0 ή νεότερη έκδοση.


      Πρόσθετες απαιτήσεις: Το ακόλουθο στοιχείο είναι απαραίτητο για το Windows Live Writer και ενδέχεται να εγκατασταθεί αυτόματα, αν δεν βρίσκεται ήδη στον υπολογιστή σας:
      • Microsoft .NET Framework 2.0 ή νεότερη έκδοση* 

      * Δεν απαιτείται κατά την εγκατάσταση των Windows 7 ή των Windows Vista.

      Σημείωση
      Για την εγκατάσταση ή την κατάργηση εγκατάστασης προϊόντων του Windows Live, πρέπει να έχετε δικαιώματα διαχειριστή στον υπολογιστή.
  • Οδηγίες

      1. Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη σε αυτήν τη σελίδα, για να ξεκινήσει η λήψη, ή επιλέξτε μια διαφορετική γλώσσα από την αναπτυσσόμενη λίστα Αλλαγή γλώσσας και κάντε κλικ στο στοιχείο Αλλαγή.
      2. Όπου δείτε να αναγράφεται μια εταιρεία ή ένας εκδότης σε μηνύματα ασφαλείας, βεβαιωθείτε ότι η επωνυμία της εταιρείας είναι Microsoft Corporation. Αν είναι, τότε μπορείτε να επιλέξετε με ασφάλεια Εκτέλεση, Συνέχεια ή Αποδοχή.
      3. Θα ανοίξει το πρόγραμμα εγκατάστασης. Επιλέξτε τα προγράμματα που θέλετε να εγκαταστήσετε* και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
        *Τα προγράμματα του Windows Live που έχουν εγκατασταθεί κατά το παρελθόν στον υπολογιστή σας θα ενημερωθούν επίσης, αν δεν έχετε εγκαταστήσει τις τελευταίες εκδόσεις ακόμα.
      4. Μπορείτε να χαλαρώσετε ή να κάνετε άλλα πράγματα στον υπολογιστή σας, ενώ περιμένετε. Η εγκατάσταση δεν προβλέπεται να πάρει περισσότερο από λίγα λεπτά, σε σύνδεση ευρείας ζώνης.
      5. Όταν ολοκληρωθεί, θα βρείτε τα νέα σας προγράμματα στο φάκελο Windows Live, στο μενού Έναρξη των Windows.
  • Σχετιζόμενοι πόροι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου