Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Περίπατο με Livingston οι Nets

Στέφανος Μακρής

Με τον Shaun Livingston να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να αγγίζει το triple-double, το Brooklyn διέλυσε με 127-97 τους 76ers.

Οι Nets παρατάχθηκαν χωρίς τους τραυματίες Deron Williams, Jason Terry, Andrei Kirilenko, αλλά και τον Paul Pierce, που απουσίαζε λόγω προσωπικού προβλήματος. Αυτό δεν τους εμπόδισε ωστόσο να κάνουν… πάρτι κόντρα στους 76ers, παίρνοντας μία εύκολη νίκη, αφού έπειτα από ένα κοντινό πρώτο δωδεκάλεπτο, όπου ολοκληρώθηκε με το σκορ 38-32, έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ στις τρεις περιόδους που ακολούθησαν.

Οδηγός των νικητών ήταν ο Shaun Livingston, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, τελειώνοντας τον αγώνα με 17 πόντους με 7/7 δίποντα, 3/3 βολές, 9 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 22 λεπτά συμμετοχής. Δεν ήταν μόνος του βέβαια, αφού οι Mirza Teletovic και Christapher Williams σημείωσαν από 21 πόντους, ο Joe Johnson είχε 18 πόντους και ο Brook Lopez πρόσθεσε άλλους 17 πόντους και 5 κοψίματα σε 24 λεπτά συμμετοχής.

Για τους Sixers, που ήταν απογοητευτικοί, ο Evan Turner ήταν ο μόνος που διασώθηκε έχοντας 23 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ από 12 πόντους είχαν οι Thaddeus Young και Michael Carter-Williams.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου