Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΧΑΝΤΜΠΟΛ Για την πρώτη νίκη με Ολλανδία η εθνική

Η εθνική ανδρών αντιμετωπίζει την Τετάρτη (30/10, 20.30) την Ολλανδία στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος το 2015.
Η Εθνική ανδρών έχει νικήσει τρεις φορές την Ολλανδία σε δέκα αναμετρήσεις, όμως ποτέ μακριά από την Ελλάδα. Ο Γιώργος Κρανάκης και οι διεθνείς σχεδιάζουν να σταματήσουν την αρνητική παράδοση την Τετάρτη (30/10, 20.30) στην πόλη Σιτάρντ.
Με αυτό το παιχνίδι ανοίγει η αυλαία στον 4ο όμιλο της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος.. "Είναι καταπληκτική η "χημεία" της ομάδας, καθώς τα παιδιά τρέχουν σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσουν την εθνική χωρίς να έχουν κέρδος", ήταν τα λόγια του Κρανάκη.
Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της αντιπάλου μας, ο ομοσπονδιακός προπονητής πρόσθεσε "η Ολλανδία παίζει μοντέρνο χάντμπολ και έχει κάνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Παίζουν πολύ γρήγορα και έτσι εμείς θα πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό. Πρέπει να περιορίσουμε τους αιφνιδιασμούς τους, προκειμένου να αποφύγουμε τα εύκολα γκολ. Είμαι μία ομάδα με κινητικούς παίκτες, που σουτάρουν από όλα τα σημεία του γηπέδου".
Η εθνική ανδρών θέλει να εξασφαλίσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί στους αγώνες με την Ολλανδία και το Βέλγιο (3/11). Τον όμιλο συμπληρώνει το Ισραήλ.
Ο κ.Κρανάκης έχει επιλέξει 17 παίκτες για τους δύο αγώνες. Βέβαια οι παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα μόλις τη Δευτέρα (28/10).
Στη διάθεση του Κρανάκη βρίσκονται οι:
Κώστας Τσιλιμπάρης, Δημήτρης Καφφάτος, Αλέξης Αλβανός (ΑΕΚ), Γιώργος Μαστορογιάννης, Χάρης Μάλλιος, Σωτήρης Μαραγκός (Διομήδης Άργους), Απόστολος Παλάσκας (ΠΑΟΚ), Στάθης Ζαμπούνης, Δημήτρης Τζηράς (ΑΣΕ Δούκα), Νίκος Τζούφρας, Δημήτρης Τζιμούρτος (Χιλντεσχάιμ/ Γερμανία), Βύρωνας Παπαδόπουλος (Έμπορ Ροστόκ/ Γερμανία), Νίκος Ριγανάς (Σααρλούις/ Γερμανία), Σπύρος Μπαλωμένος (Τιρόλ/ Αυστρία), Θόδωρος Ευαγγελίδης (Σβερίν/ Γερμανία), Αλέξανδρος Βασιλάκης (Aix/ Γαλλία), Γιώργος Χαλκίδης (Βάκερ Τουν/ Ελβετία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου