Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Οι νέες προβολές στους κινηματογράφους

Οι νέες προβολές στους κινηματογράφους
Ο Riddick (Vin Diesel) έχει εγκαταλειφθεί ετοιμοθάνατος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη που φαίνεται να είναι ακατοίκητος. Σύντομα όμως ο Riddick θα βρει τις δυνάμεις του, μόνο που θα πρέπει να παλέψει για την επιβίωσή του απέναντι σε θανατηφόρα αρπακτικά. Η μόνη οδός διαφυγής περνάει από το φάρο έκτακτης ανάγκης που χρειάζεται να ενεργοποιήσει ώστε οι μισθοφόροι να σπεύσουν για να τον διασώσουν. Τελικά στον πλανήτη θα καταφθάσει μια νέα γενιά μισθοφόρων, πιο βίαιων και αποφασισμένων, με αρχηγό έναν άνθρωπο που έχει βάλει προσωπικό στοίχημα την καταδίωξη του Riddick. Παρά τον χρόνο που λιγοστεύει και μια φονική καταιγίδα να πλησιάζει στον ορίζοντα, οι κυνηγοί δεν σκοπεύουν αφήσουν τον πλανήτη χωρίς να πάρουν το κεφάλι του Riddick.
Οι νέες προβολές στους κινηματογράφους
Επρόκειτο να είναι μια πρωτοχρονιά διαφορετική από τις άλλες. Τουλάχιστον για τον Oscar (Michael B. Jordan), έναν 22χρονο που πήρε μια δύσκολη απόφαση για τη νέα χρονιά: να αφήσει πίσω του τις κακές παρέες και να πάρει τον ίσιο δρόμο. Θα γίνει ένας καλύτερος γιος για τη μητέρα του (Octavia Spencer), ένας καλύτερος σύντροφος για την κοπέλα του Sophina (Melonie Diaz), απέναντι στην οποία δεν ήταν και απόλυτα πιστός και τέλος θα γίνει ο καλύτερος μπαμπάς για την Tatiana, την πανέμορφη, τετράχρονη κόρη του. Συναντώντας φίλους, γνωστούς, συγγενείς αλλά και ξένους, κατά τη διάρκεια αυτής της παραμονής πρωτοχρονιάς, ο Oscar συνειδητοποιεί ότι η αλλαγή που επιδιώκει δεν θα είναι τελικά τόσο εύκολη όσο νόμιζε. Και όλα θα ανατραπούν τελικά στην αποβάθρα του σταθμού Fruitvale.
Οι νέες προβολές στους κινηματογράφους
Η σαγηνευτική 17χρονη Isabelle (Marine Vacth) είναι η κόρη μιας μεγαλοαστικής οικογένειας που μόλις ανακαλύπτει την σεξουαλικότητά της. Την παρακολουθούμε στο διάστημα ενός χρόνου, να ακολουθεί μια δύσκολη πορεία ενηλικίωσης. Από την πρώτη της ερωτική επαφή ως την επιλογή της να γίνει πόρνη, η Isabelle θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της και τον κοινωνικό περίγυρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου