Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Οι νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες

Το Pathfinder σας προτείνει νέες ταινίες που προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες. Διαβάστε την υπόθεσή τους, δείτε φωτογραφίες και trailer και βρείτε εύκολα τις προβολές τους. Μην ξεχάσετε να αφήσετε την κριτική σας για την ταινία!

Οι νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες
Συνήθως οι μαφιόζοι δεν έχουν καλά γεράματα …αν φυσικά καταφέρουν να φτάσουν στην λεγόμενη "τρίτη ηλικία". Κάπως έτσι ο Giovanni Manzoni (Robert De Niro), δραστήριο μέλος της μαφίας της Νέας Υόρκης, αποφασίζει να εξασφαλίσει την "υγεία" του συνεργαζόμενος με τις Αρχές. Εντάσσεται στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων του FBI, αλλά δεν είναι και ο ευκολότερος "πελάτης" τους καθώς συχνά αναγκάζονται και τον μετακινούν για να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του. Έτσι το FBI παίρνει την απόφαση να τον στείλει με την οικογένειά του όχι σε κάποια ξεχασμένη πόλη των ΗΠΑ αλλά …στην γραφική Νορμανδία της Γαλλίας. Όμως η σύζυγός του (Michelle Pfeiffer) και τα δύο του παιδιά δεν δείχνουν να συμπαθούν ιδιαίτερα την αλλαγή των συνηθειών τους και τον εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής στη Γαλλική επαρχία. Μέχρι που τα μπλεξίματα θα χτυπήσουν ξανά την πόρτα τους …
Οι νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες
Ο απαισιότατος Gru (με τη φωνή του Steve Carell) έχει μόλις αρχίσει να συνηθίζει το ρόλο του ως κλασικός οικογενειάρχης και πατέρας των Margo, Edith και Agnes. Αυτή την οικογενειακή γαλήνη θα διακόψει μια άκρως απόρρητη οργάνωση που έχει αναλάβει την καταπολέμηση του κακού σε παγκόσμια κλίμακα, η οποία και ζητάει τη βοήθειά του. Τώρα είναι στο χέρι του Gru, των minions και της νέας συνεργάτιδάς του, της Lucy (με τη φωνή της Kristen Wiig), να συντρίψει το κακό. Όπως όλα δείχνουν ο μόνος που μπορεί να πιάσει τον μεγαλύτερο παγκόσμιο κακό, είναι ο …πρώην μεγαλύτερος παγκόσμιος κακός.
Οι νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες
Η νεαρή κόρη του Keller Dover (Hugh Jackman) και η φίλη της δεν επιστρέφουν στο σπίτι τους ένα βράδυ. Ο απελπισμένος πατέρας αποφασίζει να αναλάβει δράση όταν αντιλαμβάνεται ότι η αστυνομία έχει ένα και μόνο στοιχείο στα χέρια της. Ένα φορτηγάκι που αυτόπτες μάρτυρες είδαν νωρίτερα στην περιοχή. Ο ντετέκτιβ Loki (Jake Gyllenhaal) εντοπίζει το ύποπτο αυτοκίνητο και συλλαμβάνει τον οδηγό του. Όταν όμως λόγω ανεπαρκών αποδεικτικών στοιχείων αφήνεται ελεύθερος, ο πατέρας της 6χρονης αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου