Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

O LeBron σε άγρια κατάσταση!



Με τον LeBron James να πιάνει ασυνήθιστες ταχύτητες γι' αυτή την εποχή, οι Heat νίκησαν τους Bobcats (86-75) σε ματς που έγινε στο Sprint Center του Kansas.

Με τον Dwyane Wade εκτός αγώνα και με τους Shane Battier, Chris Andersen, Greg Oden, Roger Mason να περιορίζονται επίσης σε ρόλο θεατή, οι Heat έπρεπε να καλύψουν τα κενά. Αυτό, βέβαια, δεν ήταν και τόσο δύσκολο από τη στιγμή που είχαν τουλάχιστον 10 ποιοτικούς παίκτες στην διάθεσή τους και έγινε ακόμη πιο εύκολο όταν ο LeBron James πάτησε το γκάζι, για να οδηγήσει τους Πρωταθλητές στη νίκη (86-75) επί των Bobcats.

O κορυφαίος μπασκετμπολίστας του κόσμου δεν "έκλεψε", δεν έκανε συντήρηση δυνάμεων, δεν ζήτησε από τον Erick Spoelstra να περιορίσει τον χρόνο συμμετοχής του. Έμεινε στο παρκέ για 24:30 και έπαιξε με ένταση που θύμιζε τουλάχιστον regular season. Σκόραρε 20 πόντους με 7/13 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 3/3 βολές, κατέβασε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, έκανε 3 λάθη και δέχθηκε και μια τεχνική ποινή για διαμαρτυρία, μετά από ένα επιθετικό φάουλ που του καταλόγισαν οι διαιτητές. Ο Norris Cole τον ακολούθησε σε απόδοση (15 πόντοι, 3/3 τρίποντα, 4 ασίστ), ενώ ο Michael Beasley τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους και 5 ριμπάουντ σε κάτι λιγότερο από 19 λεπτά συμμετοχής.

Οι Bobcats, από την πλευρά τους, παρατάχθηκαν πλήρεις. Μοναδική απουσία ήταν αυτή του Brendan Haywood που θα χάσει τουλάχιστον τους τρεις πρώτους μήνες της σεζόν. Ο Jeff Taylor με 10 πόντους έκανε ό,τι μπορούσε ερχόμενος από τον πάγκο, ενώ ο Al Jefferson είχε 11 πόντους και 7 ριμπάουντ σε 23 λεπτά. Κανείς άλλος δεν μπήκε στο πνεύμα του αγώνα, με το 38% στα σουτ και την αναλογία ασίστ - λαθών (17-16) να αποδεικνύει την έλλειψη συγκέντρωσης των φιλοξενούμενων που έχασαν την επαφή με τους αντιπάλους τους στην δεύτερη περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου