Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Κάντε ένα προσωπικό ημερολόγιο (Log) με το Notepad (Easter Eggs)


Σημειωματάριο Ημερολόγιο
Σημειωματάριο Ημερολόγιο
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τέχνασμα για να δημιουργήσετε ένα προσωπικό ημερολόγιο με το Notepad το οποίο θα περιλαμβάνει αυτόματα την τρέχουσα ημερομηνία και ώρα πριν από τη σημείωσή σας.Για να γίνει αυτό, ανοίξτε το σημειωματάριο και το είδος . LOG με κεφαλαία γράμματα και πατήστε Enter. Αποθηκεύστε το αρχείο. Τώρα, κάθε φορά που θα ανοίξετε αυτό το αρχείο, το σημειωματάριο θα εισάγει αυτόματα την τρέχουσα ημερομηνία και ώρα πριν από το σημείωμα. Απλά πληκτρολογήστε τη σημείωσή σας και αποθηκεύστε το αρχείο κάθε φορά μετά από μια καταχώρηση. Όλα αυτά τα κόλπα Σημειωματάριο είναι εντελώς ακίνδυνο και δεν θα βλάψει τον υπολογιστή σας με οποιονδήποτε τρόπο. Για να κλείσετε κάποιο από τα τρικ που VBS, Ανοικτή Task Manager και να κλείσει το wscript.exe διαδικασία. Αυτά τα κόλπα εργάζονται για τα Windows 8, Windows 7, Windows Vista και Windows XP .

Εργαστείτε πιο γρήγορα μέσα από τα Windows


  • Μετονομασία πολλαπλά αρχεία γρήγορα. Επισημάνετε τα αρχεία που θέλετε να μετονομάσετε και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο F2. Μετονομάστε το πρώτο αρχείο και πατήστε Enter. Κάθε αρχείο θα πάρει το νέο όνομα μαζί με έναν αύξοντα αριθμό σε παρένθεση. Εάν αλλάξετε το μυαλό σας, πατήστε το πλήκτρο Ctrl + Z για να αναιρέσετε την μετονομασία.
  • Χρησιμοποιήστε τα πλαίσια ελέγχου για να επιλέξετε πολλαπλά αρχεία. Εξ ορισμού, χρησιμοποιούμε το συνδυασμό πλήκτρων CTRL + κλικ για να cherry-pick πολλαπλά μεμονωμένα αρχεία για αντιγραφή, μετακίνηση ή διαγραφή στον Windows Explorer. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, έχουμε κατά καιρούς γλιστρήσει με τα κλικ μας και πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή - ή να αναιρέσετε μια ακούσια αντιγραφή / μετακίνηση / διαγραφή. Κάνοντας κλικ πλαίσια ελέγχου δίπλα σε κάθε αρχείο μπορεί να είναι ταχύτερη, αλλά τα πλαίσια ελέγχου κρυμμένα μέχρι να κάνετε μια απλή αλλαγή των ρυθμίσεων.
    Windows 7: Στην Εξερεύνηση των Windows, κάντε κλικ στην επιλογή Οργάνωση και στη συνέχεια, επιλέξτε . Επιλογές φακέλων και αναζήτησης Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα Προβολή. Στη λίστα Σύνθετες ρυθμίσεις, επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα Χρησιμοποιήστε τα πλαίσια ελέγχου για να επιλέξετε στοιχεία. Κάντε κλικ στο OK.Τώρα, όταν τοποθετείτε το ποντίκι σας πάνω από ένα αρχείο, ένα πλαίσιο ελέγχου εμφανίζεται. Κάντε κλικ στα πλαίσια δίπλα στα αρχεία που θέλετε να αντιγράψετε, να μετακινήσετε ή να διαγράψετε.
    Windows 8: Από την επιφάνεια εργασίας, κάντε κλικ στο εικονίδιο του φακέλου στη γραμμή εργασιών για να ανοίξετε το φάκελο Βιβλιοθήκες. Επιλέξτε την καρτέλα View και επιλέξτε Επιλογές (στα δεξιά). Επιλέξτε την καρτέλα Προβολή στο παράθυρο διαλόγου Επιλογές φακέλων και μετακινηθείτε προς τα κάτω για να χρησιμοποιήσετε τα πλαίσια ελέγχου για να επιλέξετε στοιχεία.
  • Εκτελέστε πολλαπλά αντίγραφα των αιτήσεων από τη γραμμή εργασιών. γραμμή εργασιών των Windows δεν ξεκινήσει μόνο εφαρμογές? μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσει μια δεύτερη εμφάνιση ενός app.Απλά κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Shift ενώ κάνετε κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής.
  • Κάντε το backflip app στο Win8. Στα Windows 7 μπορούμε να πραγματοποιήσετε εναλλαγή μεταξύ όλων ανοιχτών εφαρμογών πατώντας Alt + Tab επανειλημμένα. Αυτό εξακολουθεί να λειτουργεί στα Windows 8, αλλά εντός της πλακάκια παράθυρο εκκίνησης, μπορείτε να δείτε μικρογραφίες των ανοιχτών εφαρμογών σε ένα αριστερό sidebar, όπου μπορούν να έχουν πρόσβαση γρήγορα ή να κλείσει.
    Με περισσότερες από μία Metro-style app ανοίξει, τοποθετήστε το ποντίκι ή το δάχτυλό σας πάνω από την πάνω αριστερή γωνία της οθόνης Έναρξη. Μια μικρή εικόνα θα εμφανιστεί. Αγγίξτε τη μικρογραφία περιστρέφεται μέσω ανοικτών Metro-style apps. Κρατώντας η μικρογραφία ανοικτή και περνώντας ελαφρώς προς τα κάτω κατά μήκος της αριστερής άκρη της οθόνης ανοίγει την πλαϊνή μπάρα των ανοιχτών εφαρμογών (Σχήμα 1). (Η επιφάνεια εργασίας, καθώς και όλες οι ανοιχτές εφαρμογές μέσα, θεωρούνται ως μία αίτηση.) Αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό όταν είστε μετάβαση από τη μία εφαρμογή στην άλλη. Αν θέλετε να κλείσετε μια εφαρμογή, κάντε δεξί κλικ στη μικρογραφία της και επιλέξτε Κλείσιμο.
    Φυσικά, αν έχετε ένα touchpad, μπορείτε να περιστρέψετε αν apps με απλά περνώντας από το αριστερό άκρο του μαξιλαριού ή οθόνη αφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου