Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Το ρίσκο του Melo

Στέφανος Μακρής

O Carmelo Anthony δήλωσε πως το καλοκαίρι πήρε ένα μεγάλο ρίσκο, αφού αντί να υποβληθεί σε εγχείριση στον αριστερό ώμο, όπως του πρότειναν οι γιατροί των Knicks, εστίασε στην αποθεραπεία του με άλλο τρόπο.

Ήταν κοινό μυστικό ότι προς το τέλος της περσινής σεζόν ο Carmelo Anthony δεν ήταν 100% υγιής. Τουναντίον, ο αριστερός του ώμος βρισκόταν σε πολλή άσχημη κατάσταση, με έναν σύνδεσμο να έχει χαλαρώσει υπερβολικά, με τα πράγματα να γίνονται ακόμα χειρότερα στην σειρά του πρώτου γύρου με τους Celtics, όταν και σε μία φάση είχε συγκρουστεί με τον Kevin Garnett.

Με την σεζόν όμως να ολοκληρώνει τελικά νωρίτερα από ότι ήθελαν στη Νέα Υόρκη, αφού οι Pacers απέκλεισαν τους Knicks στον δεύτερο γύρο των πλέι-οφ, πολλοί περίμεναν από τον Melo να υποβληθεί σε επέμβαση. Ο σταρ των Νεοϋορκέζων όμως είχε διαφορετικά σχέδια, προτιμώντας να κάνει έναν αριθμό φυσιοθεραπειών για να ξεπεράσει το πρόβλημά του, αντί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Παραδέχομαι ότι πήρα ένα ρίσκο όταν αποφάσισα να μην εγχειριστώ και να αφήσω τον ώμο μου να αποθεραπευτεί μόνος του. Έπρεπε να περάσω περισσότερο χρόνο στην αποθεραπεία μου στην offseason για να τα κάνω όλα σωστά” δήλωσε σχετικά ο Anthony, εξηγώντας πάντως στη συνέχεια γιατί πήρε την συγκεκριμένη απόφαση: “Αν είχα αποφάσιζα να υποβληθώ σε εγχείριση θα χρειαζόταν να μείνω εκτός δράσης για τέσσερις με πέντε μήνες, επειδή ο τραυματισμός μου ήταν πολύ σοβαρός”.

O σταρ των Knicks τόνισε μάλιστα στη συνέχεια πως αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφασή του: “Η εγχείριση ήταν η τελευταία λύση” δήλωσε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας στο τέλος: “Είμαι ενθουσιασμένος που κατάφερα να ξεπεράσω έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό χωρίς να χρειαστεί να υποβληθώ σε εγχείριση”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου