Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Κωνσταντοπουλος


Κωνσταντοπουλος | Εξοπλισμος δεξιωσεων


H εταιρεία Αφοί Ε. Κωνσταντόπουλου Ο.Ε. έχει ως αντικείμενο την ενοικίαση εξοπλισμού δεξιώσεων.
Η πεπειραμένη επαγγελματική μας ομάδα αναλαμβάνει να εξοπλίσει το χώρο σας για οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση.
Επιλέξτε την Κωνσταντοπουλος Christar και αναθέστε σε εμάς την οργάνωση της δεξίωσης σας και γίνετε ένας από τους πολλούς ικανοποιημένους πελάτες μας.
Σκοπός μας η άρτια και ποιοτική διεξαγωγή της εκδήλωσης σας.  Κάτι που
στην Κωνσταντοπουλος Christar πετυχαίνουμε πρωτίστως με το να χρησιμοποιούμε υλικά αρίστης ποιότητος , θέτοντας έτσι υψηλά standards.
  •     Εξυπηρετούμε τόσο ιδιώτες όσο και επαγγελματίες , είμαστε σε άμεση επαφή μαζί σας από την πρώτη στιγμή μέχρι και την τελευταία, διαθέτοντας τον εξοπλισμό που είναι κατάλληλος για την δική σας εκδήλωση.
  •     Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και πρωτότυπες ιδέες για ένα μοναδικό πάρτυ, ένα σημαντικό συνέδριο, συναυλίες και κάθε είδους πολιτιστικές εκδηλώσεις και φυσικά αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε δεξιώσεις γάμου και βάπτισης.
  •     Έχουμε δυνατότητα κάλυψης μέχρι και 4.000 ατόμων διαθέτοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων, τόσο σε κλασικό ύφος, όσο και πιο μοντερνό ή εξειδικευμένο.
Christar Events... εμπιστευτείτε μας την οργάνωση της δεξίωσης σας, για να τη μετατρέψουμε με τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας, αλλά και την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας, σε μια μοναδική εμπειρία...

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

He took a walk on the wild side.



Facebook και twitter γέμισαν από τους ήχους του Λου Ρίντ, ο οποίος μια τέλεια ημέρα σαν την χθεσινή, με λιακάδα και ελαφριά ψύχρα άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο.
Μια ημέρα από την ζωή του Λου, όλη μου η ζωή, είπε ένας φίλος που έμαθε τα νεα για τον θάνατό του. Τα είχε κάνει όλα! Είχε κάνει έρωτα...
στον απόλυτο βαθμό, είχε πάρει ναρκωτικά επίσης στον απόλυτο βαθμό, είχε πιεί ποτάμια αλκοόλ, όπως κάθε ροκ σταρ που σέβεται τον εαυτό του.
Είχε ζήσει δίπλα σε μύθους και έτσι έγινε κι εκείνος ένας από αυτούς. Τον Μάϊο μετά από επιτυχημένη μεταμόσχευση ήπατος, δήλωνε ότι είναι ο ίδιος ένα ιατρικό θαύμα.
Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως ο ατζέντης του άφησε να εννοηθεί ότι ο 71 ετών Λου Ρίντ, πέθανε από επιπλοκές που είχαν να κάνουν με το συκώτι του.
Ο Λου Ρίντ, ήταν ένας καθαρόαιμος ροκ σταρ. Εκτός από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ πάλευε χρόνια με την κατάθλιψη αλλά και με την σεξουαλικότητά του.
Όταν ήταν μόλις 17 ετών οι γονείς του τον έβαλαν σε ψυχιατρείο όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία ηλεκτροσόκ.
Το έκαναν γιατί θεωρούσαν ότι είναι ομοφυλόφιλος και έτσι τα θεράπευαν αυτά, την εποχή εκείνη …
Μέχρι να πάει στο Κολλέγιο έπαιρνε ήδη ναρκωτικά, ηρωίνη και αμφεταμίνες και μάλιστα πουλούσε και στους συμμαθητές του.
Το ταλέντο του Ριντ ανακάλυψε ο Αντι Γουόρχολ. Εγινε ο ατζέντης των The Velvet Underground και ήταν εκείνος που είπε στον Λου ότι όπου και να είναι πρέπει να φωράει τα περίφημα γυαλιά ηλίου του.

Σαν σήμερα…29/10

Σαν σήμερα…29/10

  1. Την ίδια μέρα, σε εορταστικό κλίμα, στη Ρώμη, οι ηγέτες των 25 κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των υποψηφίων Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Κροατίας και Τουρκίας υπογράφουν τη συνθήκη του Ευρωπαϊκού Συντάγματος.
  2. Το Αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα μεταδίδει ένα απόσπασμα από ένα βίντεο του σαουδάραβα ηγέτη της Αλ-Κάιντα, Οσάμα μπιν Λάντεν, όπου αναλαμβάνει την ευθύνη για τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης το 2001. Aναφέρεται και στις προεδρικές εκλογές των Η.Π.Α., χαρακτηρίζοντας διεφθαρμένη την κυβέρνηση Μπους.
  3. O τυφώνας Mitch, χτυπά τις Ονδούρες. Τουλάχιστον 11.000 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στην Κεντρική Αφρική.
  4. Ξεσπά το σκάνδαλο Κοσκωτά, όταν ο υπουργός Παιδείας Γιώργος Παπανδρέου καταγγέλλει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Γιώργο Κοσκωτά για παράνομες συναλλαγές με την τράπεζα Μέριλ Λιντς.
  5. Γίνεται η πρώτη σύνδεση από υπολογιστή σε υπολογιστή στο δίκτυο ARPANET.
  6. Στις εθνικές εκλογές που έγιναν, το κόμμα της ΕΡΕ πλειοψήφησε με ποσοστό 50,79%. Το αποτέλεσμα αμφισβητείται από σύσσωμη την αντιπολίτευση.
  7. Η Τανγκανίκα και η Ζανζιβάρη ενώνονται και σχηματίζουν τη δημοκρατία της Τανζανίας.
  8. Η ΕΡΕ του Κωνσταντίνου Καραμανλή κερδίζει εκ νέου τις εκλογές με 50,79% των ψήφων, εν μέσω καταγγελιών της αντιπολίτευσης για νοθεία. Σύμφωνα με τις καταγγελίες ψήφισαν ακόμα και τα δέντρα. Ο ηγέτης της Ενώσεως Κέντρου, Γεώργιος Παπανδρέου, κηρύσσει τον Ανένδοτο Αγώνα.
  9. Έναρξη της κρίσης του Σουέζ: Δυνάμεις του Ισραήλ εισβάλλουν στη χερσόνησο του Σινά, με την ενίσχυση της Βρετανίας και της Γαλλίας, εναντίον της Αιγύπτου, μετά την απόφαση της τελευταίας να εθνικοποιήσει την διώρυγα του Σουέζ (26 Ιουλίου 1956). Το εγχείρημα θα αποτύχει.
  10. Τοποθετούνται οι πρώτοι φωτεινοί σηματοδότες στην Ευρώπη.
  11. Το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και η Ολλανδία σχηματίζουν ένωση τελωνειακού ελέγχου, τη Μπενελούξ (BENELUX). Θα αποτελέσει τον πρόδρομο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  12. Τοποθετούνται τα πρώτα ευρωπαϊκά φανάρια σηματοδότησης στην πρωτεύουσα της Δανίας, Κοπεγχάγη.
  13. «Μαύρη Τρίτη» στο αμερικανικό χρηματιστήριο ή όπως αλλιώς έμεινε στην ιστορία «το μεγάλο κραχ»: Καταρρέει το αμερικανικό χρηματιστήριο, χάνοντας πάνω από 10 δισεκατομμύρια δολάρια. Θα χρειαστούν 25 χρόνια για να επανέλθει ο δείκτης Dow Jones στα επίπεδα που ήταν πριν από το 1929.
  14. Ο βασιλιάς της Ιταλίας Βίκτωρ Εμμανουήλ Γ' αναθέτει την εντολή σχηματισμού νέας κυβέρνησης, στο Μπενίτο Μουσολίνι.
  15. Ίδρυση της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ).
  16. Ιδρύεται η ΓΣΕΕ. Ο φιλοβενιζελικός Εμμανουήλ Μαχαίρας εκλέγεται γενικός γραμματέας της νεοσύστατης Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος.
  17. Οι Έλληνες της Κύπρου χαιρετίζουν την προσάρτηση της νήσου στη Μεγάλη Βρετανία ως το πρώτο βήμα για την Ένωση με την Ελλάδα.
  18. Οι έλληνες της Κύπρου χαιρετίζουν την προσάρτηση της νήσου από τη Μεγάλη Βρετανία ως το πρώτο βήμα για την ένωση με την Ελλάδα.
  19. Υπογράφεται η Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης για την Ελεύθερη Ναυσιπλοΐα στη Διώρυγα του Σουέζ.
  20. Η ελληνική Βουλή ψηφίζει το νέο Σύνταγμα της χώρας, το οποίο εισάγει το θεσμό της βασιλευομένης δημοκρατίας.
  21. Ιδρύεται από 16 χώρες στη Γενεύη ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός, από τον ελβετό, Ερρίκο Ντυνάν.
  22. Η Ισπανία κηρύσσει πόλεμο στο Μαρόκο.
  23. Καθελκύεται στις ΗΠΑ το πρώτο πολεμικό ατμόπλοιο, με το ελληνικό όνομα «Δημολόγος».

ΧΑΝΤΜΠΟΛ Για την πρώτη νίκη με Ολλανδία η εθνική

Η εθνική ανδρών αντιμετωπίζει την Τετάρτη (30/10, 20.30) την Ολλανδία στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος το 2015.
Η Εθνική ανδρών έχει νικήσει τρεις φορές την Ολλανδία σε δέκα αναμετρήσεις, όμως ποτέ μακριά από την Ελλάδα. Ο Γιώργος Κρανάκης και οι διεθνείς σχεδιάζουν να σταματήσουν την αρνητική παράδοση την Τετάρτη (30/10, 20.30) στην πόλη Σιτάρντ.
Με αυτό το παιχνίδι ανοίγει η αυλαία στον 4ο όμιλο της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος.. "Είναι καταπληκτική η "χημεία" της ομάδας, καθώς τα παιδιά τρέχουν σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσουν την εθνική χωρίς να έχουν κέρδος", ήταν τα λόγια του Κρανάκη.
Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της αντιπάλου μας, ο ομοσπονδιακός προπονητής πρόσθεσε "η Ολλανδία παίζει μοντέρνο χάντμπολ και έχει κάνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Παίζουν πολύ γρήγορα και έτσι εμείς θα πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό. Πρέπει να περιορίσουμε τους αιφνιδιασμούς τους, προκειμένου να αποφύγουμε τα εύκολα γκολ. Είμαι μία ομάδα με κινητικούς παίκτες, που σουτάρουν από όλα τα σημεία του γηπέδου".
Η εθνική ανδρών θέλει να εξασφαλίσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί στους αγώνες με την Ολλανδία και το Βέλγιο (3/11). Τον όμιλο συμπληρώνει το Ισραήλ.
Ο κ.Κρανάκης έχει επιλέξει 17 παίκτες για τους δύο αγώνες. Βέβαια οι παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα μόλις τη Δευτέρα (28/10).
Στη διάθεση του Κρανάκη βρίσκονται οι:
Κώστας Τσιλιμπάρης, Δημήτρης Καφφάτος, Αλέξης Αλβανός (ΑΕΚ), Γιώργος Μαστορογιάννης, Χάρης Μάλλιος, Σωτήρης Μαραγκός (Διομήδης Άργους), Απόστολος Παλάσκας (ΠΑΟΚ), Στάθης Ζαμπούνης, Δημήτρης Τζηράς (ΑΣΕ Δούκα), Νίκος Τζούφρας, Δημήτρης Τζιμούρτος (Χιλντεσχάιμ/ Γερμανία), Βύρωνας Παπαδόπουλος (Έμπορ Ροστόκ/ Γερμανία), Νίκος Ριγανάς (Σααρλούις/ Γερμανία), Σπύρος Μπαλωμένος (Τιρόλ/ Αυστρία), Θόδωρος Ευαγγελίδης (Σβερίν/ Γερμανία), Αλέξανδρος Βασιλάκης (Aix/ Γαλλία), Γιώργος Χαλκίδης (Βάκερ Τουν/ Ελβετία).

Enter Button. Κλειδί εισόδου σε μια Στατική Αρχική Σελίδα του Blogger

 Σε ένα "εξώφυλλο" του Blogger, όταν δεν υπάρχει menu, απαραίτητο gadget-ακι είναι ένα κουμπί εισόδου στο περιεχόμενο. Ένα κουμπάκι που παίζει το ρόλο του κλειδιού της εξώπορτας. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και για άλλες επιλογές αφού μας δίνει τη δυνατότητα να το ονομάσουμε κιόλας.



<style>
a.redButton{
 display: inline-block;
 width:50px;
 height: 50px;
 background-color:red;
 text-transform: uppercase;
 position:relative;
 padding:15px;
 line-height:50px;
 text-align:center;
 text-decoration: none !important;
 font-weight:bold;
 color:#fff;
 font-size:14px;
 text-shadow: 0 1px 0 rgba(0, 0, 0, 0.2);
 bottom:0;
 margin:0;
  
 transition:0.15s linear;
 -moz-transition:0.15s linear;
 -webkit-transition:0.15s linear;
  
 box-shadow:0 5px 0 darkred,0 0 10px rgba(0,0,0,0.3) inset, 8px 10px 4px rgba(0,0,0,0.4);
 -moz-box-shadow:0 5px 0 darkred,0 0 10px rgba(0,0,0,0.3) inset, 8px 10px 4px rgba(0,0,0,0.4);
 -webkit-box-shadow:0 5px 0 darkred,0 0 10px rgba(0,0,0,0.3) inset, 8px 10px 4px rgba(0,0,0,0.4);
  
 border-radius:50%;
 -moz-border-radius:50%;
 -webkit-border-radius:50%;
}
 
a.redButton:active{
 bottom:-5px;
  
 box-shadow:0 0 0 darkred,0 0 20px rgba(0,0,0,0.5) inset;
 -moz-box-shadow:0 0 0 darkred,0 0 20px rgba(0,0,0,0.5) inset;
 -webkit-box-shadow:0 0 0 darkred,0 0 20px rgba(0,0,0,0.5) inset;
}
 
#buttonContainer{
 padding:140px;
 text-align: center;
}
</style>
 
<div id="buttonContainer">
 
   <a href="http://YOURBLOG.blogspot.com/search/label?max-results=7" class="redButton" id="push">Enter!</a>
 
  </div>
Τοποθετήστε στη θέση του YOURBLOG το όνομα του blog σας