Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Δωρεάν εργαλεία Maker Banner


πανόBanners αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ιστού, όπως το γνωρίζουμε, και μπορεί να υπάρχουν φορές που θα χρειαστεί να σχεδιάσει μια κεφαλίδα ή διαφημιστικών banner διαφημίσεων για την ιστοσελίδα σας. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να προσλάβετε έναν επαγγελματία - ή ακόμη και να είναι ένας επαγγελματίας - για να δημιουργήσετε ένα. Δοκιμάστε ένα από αυτά τα δωρεάν εργαλεία maker banner που ακολουθεί.
1.  GIMP
GIMP, το οποίο ξεχωρίζει για το Πρόγραμμα GNU Image Manipulation, είναι ελεύθερο λογισμικό επεξεργασίας εικόνας για τα Windows και Mac. GIMP είναι επεκτάσιμη με plug-ins και επεκτάσεις για σχεδόν τα πάντα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ρετούς και βελτιώσεις, απλό σχέδιο, τη μετατροπή και την επεξεργασία των εικόνων, και ναι, τη δημιουργία πανό.
Το μενού περιλαμβάνει GIMP μολύβια, αερογραφίες, εργαλεία κλωνοποίησης, η κλίση και ανάμειξη. Το προηγμένο εργαλείο διαδρομή περιλαμβάνει μετατραπεί μονοπάτια και Bezier και πολυγωνική επιλογές. Ένα άλλο πρακτικό χαρακτηριστικό είναι ότι το GIMP αναιρέσετε και να επαναλάβετε τις δυνατότητες περιορίζονται μόνο από χώρο στο δίσκο.
Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας προσαρμοσμένη πινέλα και τα σχέδια σας, την εργασία με πολλαπλά στρώματα, και να σώσει κινούμενα σχέδια σε μορφή καρέ-as-στρώμα. Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων περιλαμβάνουν BMP, GIF, JPEG, MNG, PCX, pdf, png, PS, PSD, svg, TIFF, TGA, XPM, και πολλοί άλλοι.
Κάθε εργασία προσφέρεται σε ένα διαφορετικό περιβάλλον εργασίας και GIMP σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη διάταξη και τα χρώματα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Λειτουργία πλήρους οθόνης μπορεί να είναι χρήσιμο όταν θέλετε να συνεργαστεί στενά σε λεπτομέρειες και να αξιοποιήσουν στο έπακρο της οθόνης σας.
banner - screenshot gimp
2.  Bannersnack
Bannersnack είναι ένα εύκολο στη χρήση online app συμβατή με την AOL, Google, το IAB, OpenX και RightMedia της Yahoo έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη δημιουργία πανό web.
Δεν υπάρχει καμία κωδικοποίηση - απλά ανεβάστε την εικόνα ή τις εικόνες σας (jpg ή png μόνο) στον επεξεργαστή.
Μπορείτε να δημιουργήσετε πανό gif για δωρεάν, αν και θα φέρει ένα υδατογράφημα. Αναβάθμιση σε μια υπέρ το άρτιο, επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια έκδοση Flash. Αν δεν μπορείτε να κατεβάσετε μια έκδοση HTML5, ένα iFrame embed κώδικας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημοσιεύσει το banner που θα καταστήσει αναλόγως.
παραδείγματα bannersnack
3.  Maker Banner μου
Maker Banner μου προσφέρει ένα απλό σε απευθείας σύνδεση οδηγό που σας καθοδηγεί μέσα από πέντε βήματα για να δημιουργήσετε ένα βασικό πανό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το Facebook, Myspace, ή να κατεβάσει στον υπολογιστή σας.
Επιλέξτε το επιθυμητό μέγεθος σας από τη μεγάλη ποικιλία των leaderboards, ουρανοξύστες, ορθογώνια, κουμπιά και περισσότερο, έπειτα γεμίστε την με ένα χρώμα ή να φορτώσετε μια εικόνα (jpg, png, gif ή bmp) από το δικό σας. Προσθέστε κείμενο, τα σύνορα, ή ειδικών εφέ (αν και η γκάμα είναι περιορισμένη), στη συνέχεια, αποθηκεύστε. Πανό δημιουργούνται με αυτόματο υδατογράφημα, το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί, αν εγγραφείτε για ένα λογαριασμό που καταβάλλονται.
screenshot mybannermaker
4.  Bannernow
Bannernow είναι μια web-based maker banner Flash με μια σειρά από χαρακτηριστικά.
Ξεκινήστε επιλέγοντας από τη λίστα των κοινών μεγέθη banner, ή να χτίσει ένα πανό με το έθιμο διαστάσεις αντ 'αυτού. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ληφθούν για την πλήρη οθόνη επεξεργασίας, όπου μπορείτε να προσθέσετε διαφάνειες, χρώματα και φόντο, ειδικά εφέ, κουμπιά, εικονίδια και τις γραμματοσειρές από την τεράστια βιβλιοθήκη ή να εισάγετε τα δικά σας. Κάθε μεμονωμένο slide είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο, κάτω από την τοποθέτηση του κάθε στοιχείου μέσα από τη διαφάνεια.
Μπορείτε να κατεβάσετε στη συνέχεια το πλήρες αρχείο swf να χρησιμοποιήσετε.
bannernow screenshot
5.  Maker Banner EximiousSoft
Διάταξη ExemiousSoft Maker Banner θα είναι εξοικειωμένοι με τους χρήστες του Microsoft Office.Είναι σχεδιασμένο για την κατασκευή gif διαφημίσεις banner, κουμπιά, τις κεφαλίδες και τα άλλα γραφικά web.
Maker Banner έρχεται με 200 + πρότυπα, χιλιάδες εικόνες και σύμβολα, πολλές κλίσεις και οπτικά εφέ όπως σκιές, λάμψεις, 3D κορνίζες και πολλά άλλα. Συνδυάζει δύο φορέα με βάση τα εργαλεία σχεδίασης και τα εργαλεία ζωγραφικής εικόνας, αν θέλετε να σχεδιάσετε το δικό σας, και επίσης υποστηρίζει την επεξεργασία στρώμα.
Θα χρειαστεί να κατεβάσετε το λογισμικό στον υπολογιστή σας πριν από τη χρήση. Υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή, αλλά το unregistered έκδοση θα σώσει το πανό σας με ένα υδατογράφημα.
banner screenshot exemioussoft



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου