Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Σερένα — Αζαρένκα (πάλι) ο τελικός.

Σερένα — Αζαρένκα (πάλι) ο τελικός:

Η Σερένα Ουίλιαμς με τη Βικτόρια Αζαρένκα θα αναμετρηθούν και φέτος στον τελικό του US Open, αφού ξεπέρασαν εύκολα τα εμπόδια των Να Λι και Φλάβια Πενέτα στα ημιτελικά.




Τον πέμπτο τίτλο της στο US Open θα διεκδικήσει η Σερένα Ουίλιαμς, που με το εμφατικό 6-0, 6-3 νίκησε τη Να Λι στα ημιτελικά.
Η Αμερικανίδα, κάτοχος του τίτλου, περιόρισε σημαντικά την Κινέζα, η οποία τέλειωσε το ματς με μόλις 8 winners.
Στον τελικό θα βρεθεί και η Βικτόρια Αζαρένκα, σε μία επανάληψη του περσινού αγώνα, όπου η Ουίλιαμς αναδείχθηκε νικήτρια με 6-2, 2-6, 7-5. Η Λευκορωσίδα δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ απέναντι στην έκπληξη της διοργάνωσης, Φλάβια Πενέτα, αλλά εν συνεχεία πανηγύρισε τη νίκη με 6-4, 6-2.
Αυτή θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της στον τελικό του US Open και η τέταρτή της συνολικά σε τελικό Γκραν Σλαμ, όλες σε σκληρή επιφάνεια, αφού έχει και δύο στο Αυστραλιανό Όπεν (νικήτρια το 2012 και το 2013). Οι δύο τενίστριες έχουν αναμετρηθεί μεταξύ τους 16 φορές συνολικά, με την Αμερικανίδα να υπερτερεί ξεκάθαρα, καθώς μετρά 13 νίκες. Φέτος, πάντως, το σκορ είναι 2-2, με την Αζαρένκα να επικρατεί στον πιο πρόσφατο αγώνα τους, στο Σινσινάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου