Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Στουρνάρας: «Δεν βλέπω μέτρα στον ορίζοντα»

Ο κ. Στουρνάρας συμμετείχε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με τη συμμετοχή των κ.κ. Βενιζέλου και Σταϊκούρα και σε δήλωσή του εξέφρασε την εκτίμηση πως η πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα δεν κινδυνεύει.
Ο κ. Στουρνάρας απέκλεισε το ενδεχόμενο νέων μέτρων λέγοντας χαρακτηριστικά πως τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα από το παρελθόν. «Δεν βλέπω μέτρα στον ορίζοντα» είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας πως τα πράγματα πηγαίνουν μια χαρά.


(Τα πράγματα πηγαίνουν μια χαρά) ποιον κοροϊδεύουν που το βλέπουν ότι πάνε μια χαρά.
Εκ του ασφαλούς,λέω και εγώ ότι θέλω,γιατί δεν παραιτούνται όλοι οι κύριοι του μισθού τους.
Δεν βλέπω κάποιον από αυτούς να βγει και να πει δημόσια,χρωστάμε (άσε που δεν χρωστάμε τέλος πάντων) αυτά τα χρήματα για αυτά τα δάνεια,αυτά για εκείνο αυτά για το άλλο.
Για πέστε μας όλοι εσείς κύριοι,σε μια οικογένεια,που δεν εργάζονται κανείς τους,με μικρά παιδιά που δεν έχουν να φάνε τα βασικά,τι απαντήσει δίνεται, (τα πράγματα πηγαίνουν μια χαρά) καλά όταν θα έρθουν οι λογαριασμοί 8α τους στείλουμε σε εσάς.
γιατί άμα πάω εγώ στη ΔΕΗ η σε οποιαδήποτε υπηρεσία η σουπερ μάρκετ,θα τους πω να μου κάνουν πίστωση.Γιατί τα  πράγματα πηγαίνουν μια χαρά.      
   
                                                                         
Τα πράγματα πηγαίνουν μια χαρά,  δεν πληρώνουν κανέναν,πράξεις κύριοι,  ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου