Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ένα μουσικό βίντεο ένωσε 26 χαμένα παιδιά με τις οικογένειές τους.


Ένα μουσικό βίντεο ένωσε 26 χαμένα παιδιά με τις οικογένειές τους;

Ο λόγος για το πολυβραβευμένο τραγούδι Runaway Train από τους Soul Asylum που κυκλοφόρησε το 1993 και γνώρισε παγκόσμια επιτυχία.

Το βίντεο του τραγουδιού, σκηνοθετημένο από τον Tony Kaye, δίνει πληροφορίες για παιδιά και ενηλίκους που χάθηκαν από το σπίτι τους, προβάλλοντας το όνομά τους, την φωτογραφία, και την χρονολογία εξαφάνισης τους. Έφτιαξαν 3 διαφορετικές εκδόσεις του βίντεο για την Αμερική, που σε σύνολο είχαν πληροφορίες για 36 χαμένα παιδιά, καθώς επίσης και άλλες εκδόσεις για την Αγγλία και την Αυστραλία, πάλι προβάλλοντας ανθρώπους που είχαν χαθεί στις αντίστοιχες χώρες.

Με τη βοήθεια της προβολής που έγινε μέσω του βίντεο 26 χαμένα παιδιά βρέθηκαν και κατάφεραν να επανενωθούν με τις οικογένειές τους και να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Δυστυχώς τα περισσότερα από τα υπόλοιπα εξαφανισμένα παιδιά του βίντεο βρέθηκαν νεκρά αρκετά χρόνια αργότερα. Συγκεκριμένα, η Vicky Hamilton και η Dinah McNicol (που φαίνονται στη Βρετανική έκδοση του βίντεο) χάθηκαν το 1991 και βρέθηκαν νεκρές το 2007. Ο Chris Huntizinger (στην Αμερικάνικη έκδοση) βρέθηκε επίσης νεκρός το 2008, και ο Thomas Dean Gibson, που είναι η τελευταία φωτογραφία που εμφανίζεται και στις 3 αμερικάνικες εκδόσεις του βίντεο, αγνοείται ακόμα από το 1991.
 Δείτε το βίντεο του Runaway Train εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου